Esetünkben nem a klasszikus értelemben vett műhelylátogatást kell elképzelni, az esemény ugyanis nem a műhely területén, hanem annak közvetlen szomszédságában, két helyszínen zajlik:
- 2019 nyarán készült el az Élménypajta, ahol nagyobb csoportokat is tudunk fogadni. A kakaóbab feldolgozás folyamatát nem képeken, hanem valóságos helyszíneken mutatjuk be. Megtapasztalhatják, hogyan alakul át a kemény kakaóbab formázható masszává, megkóstolhatják a kakaóbabot feldolgozás előtt, és közben (meglepően nagy a különbség!). Kóstolunk különböző termőhelyekről származó kakaóbabot, és felfedezzük az ízazonosságokat a csokoládéban, amit ugyanabból a babból készítettünk.
- Az esemény a kis bemutatóteremben, csokoládé temperálással folytatódik. Az elkészült bonbont a bemutató végén meg is lehet kóstolni. Ez az a helyszín, ahol a drazsé-és Bean-to-Bear táblás csokoládé termékeinket korlátlanul kóstolgathatják.
A bemutató hossza: kb. 60-70 perc
Látogató létszám: minimum 4, maximum 50 fő.